CruiseMates Cruise Community and Forums

CruiseMates Cruise Community and Forums (http://www.cruisemates.com/forum/)
-   Tech Support - Help using our Message Boards (http://www.cruisemates.com/forum/tech-support-help-using-our-message-boards/)
-   -   Navigation problems (http://www.cruisemates.com/forum/tech-support-help-using-our-message-boards/392198-navigation-problems.html)

green_rd October 2nd, 2012 08:56 AM

Navigation problems
 
Is it just me? I have been having trouble entering certain topics. I click on the main link and get some random page in the middle and don't seem be be able to navigate forward or backward. This includes All Things Cruising.

I've tried both IE and Firefox under Windows XP and 7. I have cleared my cache - all to no avail.

I know not everybody is having this problem because I can see that there are new posts, I just can read the posts. Is it a problem with my ID.

Manuel October 2nd, 2012 09:00 AM

I do hope that your problems get fixed, because I like to read your posts.

TM


SoCalGringo October 2nd, 2012 01:07 PM

difficulty navigating the site.
 
howdy folks,
i've been more of a 'lurker' than a poster on this site--mainly because i have A LOT of questions and i sometimes ask [kinda] the same thing more than once.

i've been having trouble navigating some pages on this site and am hoping y'all can & will advise me. particularly the 'seeking cruise companion' page ... it always begins at 'page 2' so the stuff i get is usually a couple weeks old (which in a 'quick-turnaround' is a long time).

when i click on the 'new posts' setting, and it gives me all the new posts (as opposed to just the ones for new 'looking to share' listings. maybe i did something to my 'settings' to cause this, but i cannot figure it out. any ideas? thanks.

s/f

vr/chandler.

over...

SemperPup October 2nd, 2012 05:08 PM

not sure what happened, but the more recent (from today) postings now show. if someone did something behind the scenes to fix it--thanks!

s/f

vr/chandler

over...

green_rd October 6th, 2012 08:45 AM

Mods, Any thoughts? There are more posts about this problem under Chit Chat

Kuki October 6th, 2012 11:27 AM

These glitches have been reported to our parent (Internet Brands) tech department. Hopefully they are working them out.


All times are GMT -4. The time now is 12:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1